Våre instruktører

CECILIE HUSEVÅG, FIOLIN

Dirigent for hovedorkesteret

cecilie.husevag@kul.oslo.kommune.no

Cecilie Husevåg spiller fiolin. Hun har utøvende bachelorgrad og praktisk-pedagogisk utdanning ved Norges Musikkhøgskole. Cecilie har jobbet som distriktsmusiker i Rana kommune og som fiolinlærer og dirigent for tidligere Nedre Eiker kulturskole, nå Drammen kulturskole. Hun har jobbet i Oslo kulturskole siden 2011 som fiolinlærer og dirigent for aspirantorkesteret og ungdomsensemblet i Majorstuen og Ullevål, MUSO. Fra høsten 2022 blir hun dirigent for hovedorkesteret i Disen Strings, og fiolinlærer hos Grefsen skoles strykeorkester.

INGRID GODØY, FIOLIN OG BRATSJ 

Dirigent for aspirantorkesteret

ingrid.godoy@kul.oslo.kommune.no,

telefon: 95 11 65 43

Ingrid Aasen Godøy er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, med faglærerutdanning i instrumentalpedagogikk, fordypningsstudier i kammermusikk og solospill, og hovedfag i musikkpedagogikk med fordypning innen fiolindidaktikk. Hun har undervist ved ulike kulturskoler siden 1997 og vært fast ansatt ved Oslo kulturskole siden 2012.

Ingrid har tidligere jobbet som distriktsmusiker i Ålesund strykekvartett, og jobber i dag som frilansmusiker ved siden av undervisningen. Hun underviser i Tøyen orkester, Disen Strings og ved musikklinja på Oslo by Steinerskole.

SILJE MARIE BUGJERDE BAGGE, FIOLIN OG BRATSJ

silje.bagge@kul.oslo.kommune.no, telefon: 45 25 51 03

Silje er fiolinist og jobber som fiolinpedagog og freelancemusiker. Hun har utøvende studier fra Conservatorio di Verona og Institutt for musikk, NTNU, samt PPU utdanning fra Barratt Dues Musikkinstitutt. Silje har spilt i Kristiansand symfoniorkester, Arktisk Filharmoni, Trondheim symfoniorkester, Trondheimsolistene, Oslofjord Kammerfilharmoni, Sinfonietta Innlandet, Trondheim Barokk og ved Nationaltheatret. Hun har spilt mye kammermusikk, blant annet i strykekvartett, trio og duo, deriblant flere oppdrag og skolekonsert turnè med Strings unlimited. Tidligere har hun undervist ved Trondheim kommunale Kulturskole og vært dirigent for Juniororkesteret i Øya Strykeorkester i Trondheim. I 2016 begynte hun å jobbe i Disen Strings.

Silje har bred undervisningserfaring med elever på forskjellig alder og nivå.  Gjennom PPU studiet laget hun fiolinbok for nybegynnere og teknikkbok for ungdom, som sammen med annet repertoar og musikkmateriale brukes i hennes undervisning. Silje underviser i Oslo Kulturskole, Råde Kulturskole og ved Barratt Due og jobber som dirigent i Steinerskolens strykeorkester. I de senere årene har hun begynt å undervise i bratsj. Hun spiller på en selvbygget fiolin fra 2006.

CAMILLA ROGNES, FIOLIN OG BRATSJ

Camilla.rognes@kul.oslo.kommune.notelefon: 90 57 44 76

Camilla Rognes er fiolinist og fiolinpedagog. Hun har utøvende musikerutdannelse fra Barratt-Dues musikkinstitutt i Oslo, Guildhall School of Music and Drama i London, og Norges Musikkhøgskole (hovedfag). Senere har hun også studert pedagogikk og direksjon ved NMH. Hun har også videreutdanning innen Suzukimetodikk.

Tidligere har hun jobbet mange år i Oslo-Filharmonien og Det Norske Kammerorkester. Hun er en ivrig kammermusiker. Men – det aller viktigste er å bringe spilleglede ut til barn og unge!

Les mer om Camilla på hennes hjemmeside: https://musikeribalanse.no/

BÅRD HENRIK BOSRUP, CELLO

bosrup@gmail.com, telefon: 472 59 286

Bård fikk sin utdannelse i Stockholm, Oslo og Los Angeles med bla Frans Helmerson, Aage Kvalbein og Lynn Harrel som sine lærere.

Bård har vært Solocellist i Magdeburg Philharmonie, Robert Schumann Philharmonie, Staatskapelle Halle, Kristiansand Symfoni-orkester og Sjællands Symfoniorkester i København. Han har også vært solist med en rekke tyske orkestre. Sin debut fikk han med KORK som solist i Dvoraks cellokonsert 25 år gammel. Han har jobbet fast i Magdeburg Strykekvartett i 10 år. Bård har spilt sammen med en lang rekke av anerkjente musikere og kunstnere. Dette har resultert i utstrakt konsertvirksomhet.

Etter 14 år i Tyskland flyttet Bård tilbake til Norge. Han har grunnlagt og driver orkesteret Oslofjord Kammerfilharmoni, som spiller operaoppsetninger og konserter. I juli 2011 kunne de presentere deres første CD sammen med klarinettisten Hans Christian Bræin med utgivelse av norske verker for klarinett og strykere. I 2016 hadde han egen solokonsert ved Oslo Kirkemusikkfestival med urfremføring. Bård har deltatt på en rekke CD-utgivelser innenfor klassisk, pop og jazz. I 2011 kom hans første CD ut med norsk romantisk musikk for cello. Siden 2009 har han turnert i Norge med Rikskonsertene og en egen soloproduksjon for barn bygget over Bachs cellosuiter: Bård & Bach. Her spiller han også på elektrisk cello i tillegg til akustisk cello. Bård er en etterspurt cellopedagog og er ansatt ved kulturskolen i Bærum og Oslo samt ved Edvard Munch videregående skole.

Reklame