Galleri

17.mai på Disen

Disen strings deltar på 17.mai-arrangement på Disen hvor vi marsjerer i borgertoget sammen med Grefsen skolekorps og holder konsert i gymsalen på Disen Skole etterpå.

Helgetur til Saltø

Disen strings drar på helgetur til Saltø hvert år i begynnelsen av mai. Her er også foreldre og søsken også velkomne til å være med. I tillegg til øving, blir det også tid til mye sosialt. Saltø er en idyllisk øy utenfor Strømstad i Sverige og Saltøgården er tilrettelagt for orkesteraktivitet. Se mer på http://www.saltogarden.se/.

Oslo Kulturskoles store vårkonsert i konserthuset

I mars så holder Oslo kulturskole sin store vårkonsert i Konserthuset i Oslo og alle strykerne i kulturskolen deltar.

Diverse konserter

Disen Strings har flere konserter igjennom året. Her er bilder fra sommerkonserten på Engebråten skole 2022

Bydelens julekonsert i Grefsen kirke

Disen Strings deltar på bydelens julekonsert i Grefsen kirke i desember. Her spiller vi med Grefsen strykeorkester og Kjelsås strykeorkester i 2019

Folkemusikkseminar med Grefsen strykeorkester høsten 2022

Disen Strings har samarbeid med de andre strykeorkestrene i Nordre Aker. Her er fra folkemusikkseminaret med Grefsen strykeorkester høsten 2022.

Aspirantenes Halloweenkonsert

Aspirantorkesteret holder Halloweenkonsert i slutten av oktober. Konserten er i AKS-tiden på Disen skole. Denne konserten er populær for både utøvere og publikum, og både AKS-elever, foreldre og lærere blir invitert.

Reklame