Våre instruktører

CECILIE HUSEVÅG, FIOLIN

Dirigent for hovedorkesteret

cecilie.husevag@kul.oslo.kommune.no

Cecilie Husevåg spiller fiolin. Hun har utøvende bachelorgrad og praktisk-pedagogisk utdanning ved Norges Musikkhøgskole. Cecilie har jobbet som distriktsmusiker i Rana kommune og som fiolinlærer og dirigent for tidligere Nedre Eiker kulturskole, nå Drammen kulturskole. Hun har jobbet i Oslo kulturskole siden 2011 som fiolinlærer og dirigent for aspirantorkesteret og ungdomsensemblet i Majorstuen og Ullevål, MUSO. Fra høsten 2022 blir hun dirigent for hovedorkesteret i Disen Strings, og fiolinlærer hos Grefsen skoles strykeorkester.

INGRID GODØY, FIOLIN OG BRATSJ 

Dirigent for aspirantorkesteret

ingrid.godoy@kul.oslo.kommune.no,

telefon: 95 11 65 43

Ingrid Aasen Godøy er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, med faglærerutdanning i instrumentalpedagogikk, fordypningsstudier i kammermusikk og solospill, og hovedfag i musikkpedagogikk med fordypning innen fiolindidaktikk. Hun har undervist ved ulike kulturskoler siden 1997 og vært fast ansatt ved Oslo kulturskole siden 2012.

Ingrid har tidligere jobbet som distriktsmusiker i Ålesund strykekvartett, og jobber i dag som frilansmusiker ved siden av undervisningen. Hun underviser i Tøyen orkester, Disen Strings og ved musikklinja på Oslo by Steinerskole.

SILJE MARIE BUGJERDE BAGGE, FIOLIN OG BRATSJ

silje.bagge@kul.oslo.kommune.no, telefon: 45 25 51 03

Silje er fiolinist og jobber som fiolinpedagog og freelancemusiker. Hun har utøvende studier fra Conservatorio di Verona og Institutt for musikk, NTNU, samt PPU utdanning fra Barratt Dues Musikkinstitutt. Silje har spilt i Kristiansand symfoniorkester, Arktisk Filharmoni, Trondheim symfoniorkester, Trondheimsolistene, Oslofjord Kammerfilharmoni, Sinfonietta Innlandet, Trondheim Barokk og ved Nationaltheatret. Hun har spilt mye kammermusikk, blant annet i strykekvartett, trio og duo, deriblant flere oppdrag og skolekonsert turnè med Strings unlimited. Tidligere har hun undervist ved Trondheim kommunale Kulturskole og vært dirigent for Juniororkesteret i Øya Strykeorkester i Trondheim. I 2016 begynte hun å jobbe i Disen Strings.

Silje har bred undervisningserfaring med elever på forskjellig alder og nivå.  Gjennom PPU studiet laget hun fiolinbok for nybegynnere og teknikkbok for ungdom, som sammen med annet repertoar og musikkmateriale brukes i hennes undervisning. Silje underviser i Oslo Kulturskole, Råde Kulturskole og ved Barratt Due og jobber som dirigent i Steinerskolens strykeorkester. I de senere årene har hun begynt å undervise i bratsj. Hun spiller på en selvbygget fiolin fra 2006.

CAMILLA ROGNES, FIOLIN OG BRATSJ

Camilla.rognes@kul.oslo.kommune.notelefon: 90 57 44 76

Camilla Rognes er fiolinist og fiolinpedagog. Hun har utøvende musikerutdannelse fra Barratt-Dues musikkinstitutt i Oslo, Guildhall School of Music and Drama i London, og Norges Musikkhøgskole (hovedfag). Senere har hun også studert pedagogikk og direksjon ved NMH. Hun har også videreutdanning innen Suzukimetodikk.

Tidligere har hun jobbet mange år i Oslo-Filharmonien og Det Norske Kammerorkester. Hun er en ivrig kammermusiker. Men – det aller viktigste er å bringe spilleglede ut til barn og unge!

Les mer om Camilla på hennes hjemmeside: https://musikeribalanse.no/

VIVIAN SUNNARVIK

vivian.sunnarvik@gmail.com, telefon:

Vivian Sunnarvik vokste opp i et musikalsk hjem med en far som er utøvende kontrabassist. Hun fikk sin aller første cello i gave til 7 års dagen. Hennes far skal visstnok ha fått cellisten Aage Kvalbein til å velge ut den beste kvart celloen som fantes den gangen på Hornaas Musikk.

Familien flyttet etterhvert til Bergen hvor hun begynte i Bergen kommunale musikkskole. Hun ble etterhvert medlem av Kirkevoll skoles strykeorkester og som 12 åring medlem av Hordaland ungdoms symfoniorkester. Da hennes far fikk jobb i Oslo Filharmoniske Orkester, flyttet familien tilbake til Oslo. Der begynte hun som 15 åring sine videre cellostudier hos Geir Tore Larsen.

Da hun var 19 år kom hun inn på Norges Musikkhøgskole hvor hun studerte til Bachelor i utøvende hos Aage Kvalbein. Senere dro hun til USA og tok sin Master of cello performance og Specialist of cello performance (Postmaster) fra University of Michigan, School of Music i Ann Arbor. Der studerte hun hos den legendariske danske cellisten Erling Bløndal Bengtsson.

Rett etter studiene jobbet hun ett år som distriksmusiker på Stord. Deretter flere år i Kristiansand Symfoniorkester. Vivian har jobbet som vikar i de fleste norske orkestre, men også som kammermusiker, solist, studio/band musiker i både inn og utland, og som alternerende solocellist ved Wermland Opera i Sverige.

De senere årene har hun utdannet seg til musikk pedagog ved Norges musikkhøgskole og ved siden av sin jobb som strykeinstruktør og cello pedagog i Oslo kulturskole,  jobber Vivian også aktivt som frilanscellist i både større og mindre ensembler. 

Reklame